Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur gamingtangentbord.se fungerar och fÄr inkomst, hur vi hanterar och samlar in information och vad den anvÀnds till.

Affiliatemarknadsföring

En del av vĂ„ra produkter pĂ„ vĂ„ran hemsida har sĂ„ kallade “affiliate lĂ€nkar” kopplade mellan nĂ€tverk, vĂ„r hemsida och försĂ€ljningssida. Detta Ă€r nĂ„got som inte pĂ„verkar ert pris pĂ„ produkterna och Ă€r helt gratis för anvĂ€ndarna. Med att anvĂ€ndare anvĂ€nder vĂ„ra affiliate lĂ€nkar fĂ„r vi en viss provision pĂ„ köpet. Detta spĂ„ras Ă€ven via “cookies” för att spĂ„ra köpet. Cookies Ă€r inte nĂ„got vi spĂ„rar eller har tillgĂ„ng till sjĂ€lva.

Google’s verktyg

Med hjÀlp utav Googles verktyg som google search console och google analitycs samlar vi in statistik över hur mÄnga som besökt sidan, hur lÀnge de stannar pÄ hemsidan och ranking pÄ Google. Personlig information samlas ej in och gÄr inte att kopplas till en specifik person. Denna information anvÀnder vi för att se hur mÄnga som besöker sidan, vilka frÄgor vi gör bra ifrÄn oss pÄ och frÄgor vi kan jobba mera pÄ.

SĂ€kerhet

Trots vi inte samlar in anvÀndares uppgifter hÄller vi ÀndÄ hemsidan sÀker genom att anvÀnda oss utav seriösa webbhotell, annonsnÀtverk och Àven SSL-Certifikat(snart).

InformationshÀmtning

Informationen vi samlar in om produkterna och tipsen vi skriver om hÀmtas ifrÄn antingen tillverkaren av produkten, vÄra egna upplevelser om produkten och seriösa hemsidor.