Publicerad den

Asus ROG Claymore II har slÀppts!

Asus ROG Claymore II

Asus, som Àr en vÀlkÀnd tillverkare av datorkomponenterm, har nu slÀppt sitt nya gaming tangentbord Asus ROG Claymore II. Med detta tangentbord lovar Asus bra batteritid, trÄdlös kommunikation, full RGB-belysning och egenutvecklade optiska brytare. De egenutvecklade optiska brytarna heter ROG RX Red Optical och Àr optiska mekaniska brytare av linjÀr typ. Brytarnas aktiveringspunkt Àr pÄ endast 1,5 mm och krÀver en vikt pÄ 40 g för att kunna tryckas ner.

Tangentbordet har ocksÄ stöd för flera olika layouter. Batteritiden Àr ca 43 timmar med 100 % bakgrundsbelysningo och upp till 144 timmar utan bakgrundsbelysning. Tangentbordet vÀger 1156 g och tangentbordet kommunicerar med datorn trÄdlöst via en USB-adapter som kör 2,4 Ghz i frekvens vilket bÀddar för bra prestanda.

JÀmför pris för Asus ROG Claymore II

Ingen butiksinformation tillgÀnglig just nu..