Publicerad den

Razer Huntsman V2 Analog har slÀppts

Razer Huntsman V2 Analog

Den uppdaterade versionen av Razer Huntsman, kallad V2 Analog, inkluderar en rad olika förbĂ€ttringar. Först ut har vi nya analoga optiska brytare som Razer kallar för ”Analog Optical Switches”. Dessa brytarna ger dig som gamer mer kontroll över hur input skall hanteras och har tvĂ„ olika aktiveringspunkter. Dessa brytare har ocksĂ„ analog input, vilket lĂ„ter dig anvĂ€nda knappen som en analog joystick. Spelet kan alltsĂ„ uppfatta hur hĂ„rt du trycker ner knappen. Detta ska fungera med alla spel som har stöd för handkontroller och du kan tweaka instĂ€llningarna i Razers mjukvara ”Razer Synapse”. Tangentbordet kommer ocksĂ„ med sĂ„ kallade ”Doubleshot PBT”-knappar som Ă€r slittĂ„liga och öppnar upp för fler timmars speltid innan dem kan bytas ut. Tangentbordet har ocksĂ„ ett USB 3.0-uttag samt mediaknappar för till exempel volym.

Detta tangentbord gÄr redan nu att köpa i Razers egna butik pÄ hemsidan och priset Àr satt till 269 euro. Det lÀr ocksÄ dyka upp i vanliga butiker rÀtt snart.

Razer Huntsman V2 Analog 2
Razer Huntsman V2 Analog